Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Martie 2018
Vizualizari: 833
Comentează add

Cea mai râvnită carte a ediţiei craiovene a Târgului Gaudeamus Radio România a fost desemnată celebra "Mândrie şi prejudecată" a lui Jane Austen.

Cea de-a XVII-a ediţie a Târgului de carte Gaudemus - Craiova, un succes

radiojurnal

    

S-au închis porţile Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, în colaborare cu postul teritorial Oltenia Craiova.

Iubitorii de lectură au profitat de cărţile la preţuri reduse, dar şi de alte manifestări culturale.

Reporter: Davian Vlad - Radio România Oltenia Craiova - Cea de-a XVII-a ediţie craioveană a Târgului de carte Gaudemus-Radio România a fost, fără doar şi poate, un succes, aspect remarcat la ceremonia de închidere şi de preşedintele de onoare al remarcabilei manifestări culturale organizate de Radioul public, conferenţiar universitar doctor Gabriel Coşoveanu.

Gabriel Coşoveanu: A fost mai bine: ca interes, ca dialoguri purtate cu cititorii, ca număr de cititori care au venit şi cu cei mici. Faptul că vin la Gaudeamus aşa precoce, ne încurajară pe noi să credem că va fi şi mai bine şi un număr din ce în mai mare de cititori în ţara asta.

Reporter: În cadrul ceremoniei de închidere au fost decernate trofeele Gaudeamus.

Astfel, în competiţia editurilor prezente în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", locul III a fost ocupat de Humanitas, locul II de RAO, prima preferinţă în preferinţa cititorilor fiind ocupată de Grupul editorial Art.

Cea mai râvnită carte a ediţiei craiovene a Târgului Gaudeamus Radio România a fost desemnată celebra "Mândrie şi prejudecată" a lui Jane Austen.

 

Etichete GaudeamusCraivaRadio RomâniaRadio Oltenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live