Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

12 Iulie 2017
Vizualizari: 904
Comentează add

Curtea Constituţională va discuta şi sesizarea PNL privind modificarea legii de funcţionare a societăţilor române de radiodifuziune - SRR - şi televiziune - SRTV.

CCR dezbate votul la moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu

madalina-verman

Curtea Constituţională va discuta miercuri, 12 iulie, sesizarea fostului premier Sorin Grindeanu de examinare a condiţiilor în care parlamentarii au votat moţiunea de cenzură împotriva fostului său Cabinet.

Sorin Grindeanu nu a cerut însă anularea rezultatului moţiunii, ci o clarificare în privinţa respectării, pe viitor, a dispoziţiilor legale referitoare la caracterul secret al votului exprimat de către deputaţi şi senatori .

Curtea Constituţională va discuta şi sesizarea Partidului Naţional Liberal privind modificarea legii de funcţionare a societăţilor române de Radiodifuziune şi Televiziune.

Liberalii au atacat noua lege pe motiv că ar compromite modul de organizare a celor două servicii publice autonome de interes naţional, precum şi din cauza faptului că nu este clarificat statutul juridic al acestora, ca urmare a schimbării modalităţii de finanţare prin eliminarea taxei radio-tv.


Etichete ccrsrrsrtvSESIzareSorin Grindeanuguvernmoţiunevot

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live