Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2020
Vizualizari: 631
Comentează add

Cazuri noi, destul de izolate, au fost înregistrate şi în unităţi de învăţământ, nefiind necesară închiderea şcolilor şi desfăşurarea cursurilor după scenariul roşu.

Cazurile cu COVID în creștere în Judeţul Mehedinţi

radiojurnal

  Foto: MApN

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut din nou în această săptămână în Județul Mehedinţi, unde au fost raportate peste 60 de noi îmbolnăviri.

Cazuri noi au fost înregistrate şi în unităţi de învăţământ, însă deocamdată destul de izolate, nefiind necesară închiderea şcolilor şi desfăşurarea cursurilor după scenariul roşu.

Corespondentul RRA, Mihai Bădescua transmis că autorităţile sanitare şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean urmăresc cu atenţie situaţia, după ce în două licee au apărut două cazuri noi de infectare după începerea anului şcolar.

Mihai Bădescu: Această creştere nu poate fi însă pusă pe seama începerii şcoli, deşi în acest judeţ au apărut cazuri noi de infectări în două licee, în oraşele Vânju Mare şi Drobeta-Turnu Severin. Cel mai proaspăt caz este cel de la Colegiul Naţional "Gheorghe Ţiţeica", unde un elev din clasa a 12-a a fost descoperit pozitiv cu noul virus. Situaţia din această şcoală este acum atent monitorizată de autorităţi. 56 de persoane sunt internate în spital în Mehedinţi, 9 dintre acestea la Terapie Intensivă, iar 51 sunt la domiciliu, asimptomatice. De la începutul crizei sanitare 68 de persoane au decedat în urma infectării cu noul coronavirus.


Etichete județul mehedințiCazuri noiunităţi de învăţământscenariu roşu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live