Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Stoian

28 Septembrie 2019
Vizualizari: 533
Comentează add

Procurorii care investighează cazul de la Caracal nu au reuşit să obţină noi probe biologice.

Cazul Caracal: Procurorii au nevoie de noi probe biologice

nicoleta-stoian

Anchetatorii caută probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect în cazul uciderii a două adolescente din localitate, august 2019. Foto: Arhivă/ Nicolae Badea/ Agerpres

Procurorii care investighează cazul de la Caracal nu au reuşit să obţină noi probe biologice în privinţa Luizei Melencu după ce mama fetei a refuzat, ieri, pentru a doua oară, să meargă la sediul DIICOT.

Femeia a ajuns în schimb la spital după ce i s-a făcut rău cu poliţistii şi jandarmii la uşă.

Mama şi bunicul Luizei Melencu, fata care a dispărut în aprilie la Caracal, au ajuns, ieri, la spital cu stare de rău, după ce poliţiştii şi jandarmii au încercat să pună în executare un mandat de aducere a femeii la sediul DIICOT Craiova în vederea prelevării de noi probe biologice.

Oamenii spun că nu mai au încredere în nimeni, fiind pentru a doua oară când mama Luizei Melencu refuză să se prezinte la DIICOT. Joi, ea a fost amendată cu 5.000 de lei din acest motiv.

Procurorii au nevoie de noi probe biologice, după ce au solicitat ajutorul FBI pentru efectuarea unei expertize genetice prin care să se stabilească profilul ADN în cazul Luizei Melencu.

Pe de altă parte, procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că anchetatorii nu s-au dus la locuinţă mamei Luizei într-un exerciţiu de forţă excesivă, iar conducerea MAI a dispus Inspectorului general al Poliţiei Române să ia toate măsurile pentru punerea în aplicare a dispoziţiei de aducere a femeii la DIICOT respectând legea şi fără a leza drepturile acesteia.


Etichete cazul caracalprobe biologicecrimespitaldiicotluiza melencuprocuroricraiovafelix banilafbi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live