Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Octombrie 2019
Vizualizari: 839
Comentează add

Ancheta este în desfăşurare. O primă expertiză ar arăta că TIR-ul avea viteză legală,iar şoferul făcuse pauzele de odihnă.Transportatorii spun că sunt necesare măsuri de prevenţie.

Cauza accidentului din Judeţul Ialomiţa nu se cunoaşte deocamdată

radiojurnal

 

Organizaţiile transportatorilor spun că măsurile de prevenire, care nu ţin doar de respectarea regulilor pentru şoferii profesionişti, sunt mult mai necesare decât controalele anunţate de autorităţi.

După accidentul din Judeţul Ialomiţa, soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi, ministrul Răzvan Cuc, vorbea despre controale în trafic chiar de ieri, pentru verificarea tahografelor.

Este nevoie de mai mult decât atat, a declarat  vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, Constantin Isac.

Constantin Isac: Deosebit de critice sunt centura Bucureştiului şi centurile tuturor oraşelor mari, mă refer în special la toate facilităţile pe care trebuie să le asigure o parcare, însemnând toaletă, însemnând spaţii de igienă, neapărat pază. Nu numai şoferii sunt de vină sau infrastructura, ci şi modul în care se face controlul în trafic.

Cauza accidentului din Judeţul Ialomiţa nu se cunoaşte deocamdată, ancheta este în desfăşurare şi, potrivit unor surse o primă expertiză a indicat că TIR-ul avea viteză legală, iar şoferul făcuse pauzele de odihnă.

În privinţa victimelor care au supravieţuit accidentului de sâmbătă, amintim că una dintre femeile rănite este în continuare în stare critică, iar alte 5 care sunt internate la spitale din Bucureşti şi o a şaptea tratată la Slobozia sunt în stare stabilă.


Etichete accidentJudeţul IalomiţaanchetămicrobuzTIRviteză legală, pauze de odihnăşofermorţirăniţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live