Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Martie 2021
Vizualizari: 298
Comentează add

Câteva zeci de protestatari s-au strâns în Piața Universității din capitală, pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Câteva zeci de protestatari s-au strâns în Piața Universității

radiojurnal

Foto: Arhivă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Câteva zeci de protestatari s-au strâns, și în această seară, în Piața Universității din capitală, pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Reporterul RRA Cătălin Radu a stat de vorbă cu unii dintre ei.
-: Suntem contra restricțiilor care sunt, cu închiderea școlilor, cu închiderea locurilor de muncă, că s-au închis sute de mii de firme și suntem împotriva acestor restricții. Ar putea funcționa HoReCa cu 30, 40, 50 la sută, școlile chiar cu jumate din elevi.
Reporter: Ce scrie, doamnă, pe bannerul ăsta?
-: ”Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim!”
Reporter: Pentru ce ați ieșit să protestați aici, în Piața Universității?
-: Pentru toate restricțiile astea care au căzut pe capul nostru; în primul rând, pentru copii, să poată să meargă la școală, și pentru noi, că asta nu se mai numește o țară democratică. Deja văd că se întâmplă ce nu se întâmpla nici pe timpul lui Ceaușescu, din ce-mi aduc eu aminte.
-: Eu am ieșit pentru drepturile mele, ale fiecărui român. Masca asta trebuie imediat luată jos, pentru că acest COVID nu există!


Etichete restrictiijandarmerie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live