Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Ianuarie 2020
Vizualizari: 529
Comentează add

Cătălin Predoiu susţine un MCV pentru toate statele UE

radiojurnal

  Foto: Facebook.com

Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, a susţinut, la reuniunea informală a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne organizată la Zagreb, ideea unui mecanism de evaluare a justiţiei şi a statului de drept pentru toate ţările membre.
 
El a afirmat că este nevoie de un singur standard pentru toată lumea şi că susţinerea pentru operaţionalizarea Parchetului European va fi un test pentru angajamentul real al tuturor guvernelor statelor membre pentru aceleaşi standarde de integritate în toate statele membre, pentru protejarea intereselor europene şi combatarea corupţiei cu fonduri europene.
 
Cătălin Predoiu a mai susţinut că ar fi bine ca toate statele membre ale Uniunii să combată corupţia aşa cum o face România.
 
La reuniunea informală de la Zagreb, miniştrii justiţiei din ţările membre ale blocului comunitar au discutat despre progresele din domeniul libertăţii, securităţii şi justiţiei, formarea judiciară, importanţa reţelei judiciare europene în domeniul civil şi comercial, precum şi a reţelelor naţionale, se precizează într-un comunicat.

Etichete ministrul justiţieiCătălin PredoiuMCVConsiliul Justiţie şi Afaceri Interne

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live