Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Târgu Mureş

27 Februarie 2020
Vizualizari: 371
Comentează add

Asociația Visit Mureș va promova atracțiile turistice din județul Mureș la Budapesta, Berlin și Chișinău.

Castelele din județul Mureș vor fi promovate la târgurile de turism

radio-romania-targu-mures

 

În săptămânile următoare, județul Mureș va fi reprezentat la trei târguri internaționale de turism. Asociația Visit Mureș va promova atracțiile turistice din județul Mureș la Budapesta, Berlin și Chișinău, acordând o atenție deosebită patrimoniului cultural și patrimoniului construit.

Joi se deschide la Budapesta cel mai important târg de turism din Ungaria, Travel Expo, iar expozanții mureșeni vor instala trei machete ale castelelor din județ.

"Analizând cifrele, vedem o creștere imensă pe turismul intern, dar cred că menirea noastră este să facem eforturi pentru a promova județul Mureș la nivel internațional. Dat fiind faptul că Ungaria este, ca și Moldova, țara care ne trimite cei mai mulți turiști, am conceput, pornind și de la experiențele târgurilor anterioare, niște rute care le dau posibilitatea să petreacă 3-4 zile, inclusiv cu cazări. Ca să avem un efect mai mare, o să participăm și o să fie un tur al județului cu 3 machete incluse, să vadă fizic ce se poate vizita" spune managerul Asociației Visit Mureș, Szőcs Levente.

În perioada 4-8 martie, județul Mureș va participa la cel mai important târg de turism din Germania, ITB Berlin, iar în luna martie va fi prezent la Târgul Internațional de Turism din Chișinău, apoi în toamnă la târgurile din Cracovia și din Londra.


Etichete Asociația Visit MureșUngariaTravel ExpoSzőcs LeventecasteleCracoviaLondraradio

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live