Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2017
Vizualizari: 695
Comentează add

Preşedintele interimar al Casei, vicepreşedinte Răzvan Vulcănescu, spune că urmăreşte o eficientizare şi o corectare a atribuţiilor manageriale

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti va fi supusă unui audit

radiojurnal

 

Fostul preşedintele al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Ovidiu Munteanu, rămâne în arest preventiv în dosarul decontărilor ilegale pentru servicii fictive de îngrijire medicală la domiciliu prin care s-ar fi produs un prejudiciu de trei milioane de euro.

Judecătorii Instanţei Supreme au luat aceeaşi decizie în cazul altor şase persoane vizate de dosar. Fostul preşedinte al CNAS, Marian Burcea, a fost, de asemenea, arestat preventiv în această cauză, iar contestaţia lui şi cele ale altor şase inculpaţi vor fi judecate în zilele următoare.

Preşedintele interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, vicepreşedinte instituţiei, Răzvan Vulcănescu, a anunţat azi că a dispus un audit de performanţă la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti:

Răzvan Vulcănescu: "Măsurile au avut ca scop o eficientizare şi o corectare a atribuţiilor manageriale de la nivelul Casei Bucureşti şi o diagnosticare corectă a problemelor care au dus la faptele care s-au petrecut în urmă cu două săptămâni.

Am dispus un audit de performanţă la nivelul Casei Bucureşti, care este în desfăşurare şi aştept raportul acestei misiuni de audit, pentru a putea să luăm nişte decizii punctuale şi am dispus unui grup de experţi să vină cu propuneri punctuale, într-un timp foarte scurt, de corectare din punct de vedere legislativ a tuturor aspectelor care au dus la situaţia petrecută.


Etichete CNASauditRăzvan VulcănescuMarian Burcea fost preşedinteOvidiu Munteanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live