Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Septembrie 2019
Vizualizari: 593
Comentează add

Cărţi de la cele mai prestigioase edituri, la Gaudeamus Braşov

radiojurnal

Georgică Severin, preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune. Foto: Alexandru Dolea

La Braşov s-a deschis Târgul de Carte "Gaudeamus", organizat de Radio România. O corespondenţă de la Radio România Braşov FM, semnată de Saviana Russu:

Reporter: Târgul "Gaudeamus" din Braşov a atras sute de vizitatori încă din prima zi şi aduce în văzul lumii mii de titluri de la cele mai prestigioase edituri, de la sănătate la dezvoltare personală, până la beletristică şi carte pentru copii. Unele edituri au lansat pe piaţă bătrânele viniluri, altele au adus obiecte de decor cu nume şi titluri mari din literatură, muzică şi film.

Georgică Severin, preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune: Vreau să mulţumesc tuturor celor care vor vizita, poate vor şi cumpăra o carte de aici. Să se gândească totdeauna că Târgul de Carte "Gaudeamus" este totuna cu Radio România, cel mai puternic grup de media radiofonic din ţară şi unul din cele mai mari din Europa.

Reporter: Evenimentul este organizat de Radio România şi Radio România Braşov FM. Târgul "Gaudeamus" are loc în Piaţa Sfatului până în 8 septembrie inclusiv.

 


Etichete GaudeamusBrasovGeorgică Severinpreşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live