Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ilie Pintea

30 Iunie 2016
Vizualizari: 5126
Comentează add

Dacă nu vrei să renunţi nici la carieră, nici la viaţa de familie, n-ar trebui să-i trimiţi doar pe copii la şcoală! Mesajul a fost transmis în premieră şi în Valea Jiului.

Cariera de părinte

ilie-pintea

 

Cum putem împăca aspirația spre o carieră de succes cu nevoia de a avea o familie împlinită? Cum să fim părinți mai buni, atunci când problemele de la birou ne ocupă tot timpul?

La aceste întrebări, dar și la multe altele, a încercat să răspundă seminarul educațional european ”Carieră și parenting”, care a avut loc de curând la Universitatea din Petroșani. A fost primul eveniment de felul acesta organizat în Valea Jiului, așa că interesul participanților a fost pe măsură. În fond, fiecare dintre noi vrea o carieră de succes și o viață de familie bogată, și oricât de greu ar părea să îmbini aceste aspirații, nu e imposibil, așa cum mi-a spus organizatorul evenimentului, Alina Triță.

Printre lectorii acestui seminar  s-a numărat  și Tudor Borza, președintele Asociației Europene de Hipnoză, care a venit la Petroșani cu fetița lui. El mi-a spus  că adulții ar trebui să învețe mai mult de la cei mici, fără teama de a experimenta lucruri noi.

Seminarul despre parenting a fost primit cu entuziasm la Petroșani, și vine după ce cu puțin timp în urmă o altă echipă de psihologi a organizat un curs de formare după o metodă celebră în Statele Unite ale Americii, adresat profesioniștilor din  educație și asistență socială. Organizatorii evenimentului pregătesc o nouă serie de seminarii în toamnă, care să-i ajute pe cei interesați să fie nu doar buni profesioniști ci, mai ales, buni părinți.

Audio:

 


Etichete parentingvalea jiuluicurs de formare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live