Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

15 Noiembrie 2010
Vizualizari: 3299
Comentează add

Gogu Neagoe este unicat la nivel mondial deoarece poate să realizeze caricaturi la distanţă, fără să fi văzut vreodată persoana căreia îi realizează caricatura, doar în urma unei scurte convorbiri telefonice cu acea persoană.

Caricatură "prin telepatie"

laura-stoican-olt

Caricaturistul Gogu Neagoe, de două ori în Cartea Recordurilor. Foto: Reuters.

Caricaturistul Gogu Neagoe, originar din comuna Osica de Jos, judeţul Olt, este singurul om din lume, care face caricatură telepatică, talentul său propulsându-l de două ori către Cartea Recordurilor.

Caricaturistul originar din judeţul Olt a devenit cunoscut după ce, în anul 2004, a reuşit să intre în Cartea Recordurilor realizând, doar pe baza datelor primite la telefon, peste 130 de caricaturi telepatice ale diferitelor persoane.


Gogu Neagoe este unicat la nivel mondial deoarece poate să realizeze caricaturi la distanţă, fără să fi văzut vreodată persoana căreia îi realizează caricatura, doar în urma unei scurte convorbiri telefonice cu persoana de la care cere câteva date personale.


Un alt succes de necontestat al caricaturistului din Olt este acela că, a realizat o peliculă cinematografică cu un milion trei sute de imagini desenate doar cu acul înmuiat în cerneală tipografică, cu care acesta a reuşit să bată toate recordurile mondiale, în prezent, acesta deţinând titlul de cel mai bun caricaturist din lume.


Pelicula realizată de el are peste un kilometru, iar pe film sunt satirizaţi actori şi politicieni internaţionali, artişti, şefi de state.


De curând, Gogu Neagoe a fost prezent, la Paris, alături de alţi aproape 5.000 de caricaturişti din peste 46 de ţări, pentru a i se înmâna marele premiu, diploma şi trofeul, la cel mai mare festival de caricatură, organizat la nivel internaţional, după ce a participat, la Bruxelles, unde a dat o probă de măiestrie în faţa Parlamentului European.


Etichete Ştiri Sud-VestcaricaturiGogu Neagoecartea recordurilortelepatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live