Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Mai 2015
Vizualizari: 988
Comentează add

Premierul Victor Ponta afirmă că acţiunea împotriva fraudelor din sistemul medical va continua "în pofida lobby-ului si a dezinformărilor".

Cardul de sănătate "va genera economii de 300 milioane euro"

radiojurnal

Premierul Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Premierul Victor Ponta spune că introducerea cardului de sănătate va genera economii de 300 milioane euro şi precizează că acţiunea împotriva fraudelor din sistemul medical va continua "în pofida lobby-ului si a dezinformărilor". 

"Cardul de sănătate va însemna următorul lucru - doar anul ăsta, cel puţin 300 de milioane de euro facem economii, bani care rămân toţi la sănătate.

"Mă aşteptam să fie supăraţi, să auzim 2.500 de carduri blocate în bancomate, bineînţeles că a fost o minciună, că mii de oameni la cozi dar cât voi fi prim-ministru, evaziunea fiscală trebuie combătută, frauda din sănătate trebuie combătută şi indiferent de lobby-ul şi de dezinformarea şi de propaganda împotrivă, sunt foarte hotărât să duc această bătălie la bun sfârşit pentru că e o bătălie bună pentru România", a afirmat Victor Ponta.

Precizările premierului vin după ce, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis a criticat executivul pentru modul defectuos în care a implementat sistemul cardului de sănătate.

Cardul a devenit de la 1 mai unicul mod de validare şi decontare a serviciilor medicale, iar medicii şi farmaciştii din întreaga ţară au acuzat încă din primele zile funcţionarea foarte greoaie a sistemului informatic şi chiar blocarea acestuia.

Știri și informații despre funcționarea și distribuirea cardurilor de sănătatepe pagina noastră specială.


Etichete cardul de sănătateVictor Pontaeconomiiacţiunea împotriva fraudelor din sistemul medical

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live