Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

20 Februarie 2021
Vizualizari: 1689
Comentează add

O echipă de voluntari, formată din medici și asistente de la Spitalul Județean Timișoara, desfășoară o acțiune de vaccinare împotriva COVID în comuna Orăștioara de Sus.

Caravana vaccinării împotriva COVID-19 a ajuns în comuna Orăștioara de Sus

ilie-pintea

  Foto: facebook/Ro Vaccinare.

O echipă de voluntari, formată din medici și asistente de la Spitalul Județean Timișoara, desfășoară, astăzi și mâine, o acțiune de vaccinare împotriva COVID în comuna Orăștioara de Sus, din nordul județului Hunedoara.
 
Potrivit unui comunicat al Prefecturii, Serviciul de Telecomunicații Speciale a asigurat dotarea tehnică și conectarea  centrului de vaccinare la sistemul național.
 
S-au înscris pentru a fi imunizate 180 de persoane din categoriile incluse în etapa a doua a Campaniei Naționale de Vaccinare, cu vârsta de peste 65 de ani, pacienți cu afecțiuni cronice, persoane imobilizate sau nedeplasabile împreună cu membrii familiei cu care locuiesc în aceeași gospodărie.
 
Corespondentul RRA Ilie Pintea transmite că acțiunea este coordonată de Dorel Săndesc, vicepreședinte al Societății Române de ATI, care este originar din comuna Orăștioara de Sus.
 
El a ales localitatea ca prim proiect pentru județul Hunedoara, în semn de respect față de oamenii printre care și-a petrecut copilăria și adolescența.
 
Medicul face parte dintr-o echipă care derulează din această săptămână o caravană a vaccinării în sprijinul persoanelor vulnerabile din cămine și centre de recuperare, dar și din zone izolate.
 
(PH)

Etichete vaccinareOrăștioara de Suscaravana vaccinariiHunedoara(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live