Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

13 August 2019
Vizualizari: 459
Comentează add

La Caracal, continuă la această oră percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două tinere, Alexandra şi Luiza.

Caracal - continuă percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă

laura-stoican-olt

Au fost aduşi mai mulţi oameni care să-i ajute pe anchetatori la degrevarea curţii şi grădinii suspectului Gh. Dincă. Foto: Laura Stoican.

La Caracal, continuă la această oră percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două tinere, Alexandra şi Luiza.

În urmă cu puţin timp, au fost aduşi mai mulţi oameni care să-i ajute pe anchetatori la degrevarea curţii şi grădinii acestuia.

Anchetatorii au revenit astăzi împreună cu Gheorghe Dincă pentru a căuta noi probe care să conducă la rezolvarea misterului dispariţiei Luizei Melencu, fata de 18 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, despre care nu se mai ştie nimic de aproape patru luni de când a plecat la Caracal să scoată bani dintr-un bancomat şi a urcat într-o maşină la ocazie.

Astăzi, oamenii legii aduc aparatura specială la casa lui Dincă, cu care scanează tot perimetrul, până la câţiva metri adâncime, după care vor decide dacă este necesar sau nu să spargă cimentul de deasupra gropilor din curtea casei.

În ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu, care şi ea a urcat în aceeaşi maşină la ocazie, rezultatele probelor de laborator au arătat că rămăşiţele umane găsite în curtea lui Dincă ar fi ale ei.

Suspectul principal Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu de 15 ani şi pe Luiza Melencu de 18 ani.

Ieri, anchetatorii au percheziţionat amănunţit orice colţ al locuinţei, precum şi pereţii ridicaţi recent în interiorul casei, iar la poliţia din Caracal au fost audiaţi mai mulţi cunoscuţi şi vecini de-ai lui Dincă.

FOTO: Au fost aduşi mai mulţi oameni care să-i ajute pe anchetatori la degrevarea curţii şi grădinii suspectului Gh. Dincă. Sursă Foto: Laura Stoican.

car


Etichete caracalcrimeanchetatorigheorghe dincaalexandraluizajudetul doljpolitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live