Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

21 Aprilie 2021
Vizualizari: 329
Comentează add

Timpul de așteptare pentru vaccinarea anti-COVID în jud. Mehedinți s-a redus simțitor, sunt locuri libere, iar cei programați pentru imunizarea cu Pfizer așteaptă doar câteva zile

Capacitatea de vaccinare a crescut în judeţul Mehedinţi

mihai-badescu

    Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Timpul de așteptare pentru vaccinarea anti-COVID în județul Mehedinți s-a redus simțitor, sunt locuri libere, iar cei programați pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer așteaptă doar câteva zile.
 
Mai mult, la centrele care folosesc serul AstraZeneca vaccinarea se face fără programare, adică oamenii pot merge direct la cabinete pentru a fi imunizați. Are detalii corespondentul RRA, Mihai Bădescu.
 
Reporter: Mihai Bădescu - Sub 20 de persoane erau în așteptare pentru vaccinarea cu serul Pfizer pe listele publicate pe platforma 'vaccin live' în județul Mehedinți, iar timpii de așteptare erau zero.
 
Dacă la mijlocul lunii martie numărul persoanelor de pe lista de așteptare depășea 2.500, cetățenii care s-au programat în ultimele zile la centrele de vaccinare din Drobeta - Turnu Severin spun că doar ce au făcut programarea și în maxim o săptămână le-a şi fost administrat serul.
 
Reprezentanții centrelor spun că vaccinarea decurge normal și îi invită pe cetățeni să se programeze, după ce în ultima perioadă sunt locuri disponibile.
 
În Mehedinți, capacitatea de vaccinare a crescut zilele acestea de la 792 de doze administrate zilnic la 924. 
 
(PH)

Etichete Mehedinţivaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live