Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri parlamentare 2020. Mesaje electorale Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Aprilie 2020
Vizualizari: 328
Comentează add

Când vor avea loc evaluarea națională și bacalaureatul

-

  Monica ANISIE. Foto: Arhiva/ Alexandru Dolea

Ministrul Educației a anunțat astăzi că evaluarea națională va începe pe 15 iunie, iar bacalaureatul pe 22 iunie cu probele scrise și va continua cu cele de competență.

Cursurile rămân suspendate, dar continuă învățarea asistată de tehnologie, iar elevii din anii terminali vor reveni la școală pe data de 2 iunie doar pentru două săptămâni de pregătire. Monica Anisie a mai spus că mediile elevilor vor fi încheiate cu două note, iar tezele nu se vor mai susține:

Monica Anisie: Pentru elevii care nu au acces la tehnologie, unitățile de învățământ și inspectoratele școlare vor oferi sprijin. Acestea vor transmite elevilor resurse de învățare și sarcini de lucru. Totodată, Ministerul Educației va elaborat ghiduri metodologice pentru fiecare disciplină, astfel încât unele conținuturi care erau prevăzute pentru această perioadă să fie abordate în anul școlar următor. Cu alte cuvinte se recuperează materia ne parcursă în această perioadă. Referitor la încheierea situației, școlare țin să menționez că mediile vor fi încheiate cu minimum două calificative sau note, însă nu se vor mai susține teze.

(PH)


Etichete evaluarea naționalăbacalaureatulministrul educatieiMonica Anisie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live