Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

13 Iunie 2018
Vizualizari: 590
Comentează add

Organizaţia "Salvaţi Copiii!" România lansează astăzi ediţia pe 2018 a campaniei pe care o desfăşoară de şase ani pentru dotarea maternităţilor.

Campanie a organizaţiei "Salvaţi Copiii!" pentru dotarea maternităţilor

marilena-francu

Maternitate. Foto: Arhivă.

Organizaţia "Salvaţi Copiii!" România lansează astăzi ediţia pe 2018 a campaniei pe care o desfăşoară de şase ani pentru dotarea maternităţilor.

Reporterul Radio România, Marilena Frâncu, este acum în direct şi ne oferă mai multe date. Bună dimineaţa, Marilena! 

Reporter: Bună dimineaţa! Conform datelor statistice oficiale, în România, unul din zece copii se naşte prematur, având nevoie de atenţie specială cea din primele ore de viaţă.

Lansată cu şase ani în urmă, campania "Grijă pentru copii" şi-a propus ca principal obiectiv dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor, precum şi informarea populaţiei cu privire la problematica naşterilor premature.

Până acum, 50 de maternităţi din Bucureşti şi din ţară au fost dotate cu incubatoare şi alte peste o sută de echipamente. 2015 este anul în care campioana noastră, Simona Halep, s-a alăturat campaniei în calitate de ambasador al cauzei copiilor născuţi prematur, urmând ca ea să fie prezentă la evenimentul de astăzi, de lansare a campaniei în 2018.

Conceptul de anul acesta al campaniei presupune un job de o secundă pentru cei care vor să susţină cauza nou născuţilor prematur, însă iniţiatorii proiectului, Asociaţia "Salvaţi Copiii!", alături de companiile partenere, nu au dezvăluit mai multe amănunte.

Cu siguranţă vom afla mai multe detalii la conferinţa de lansare şi vă vom ţine la curent.


Etichete Campanie a organizaţiei "Salvaţi Copiiidotarea maternităţilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live