Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Octombrie 2014
Vizualizari: 1566
Comentează add

Cei 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni au la dispoziție 30 de zile pentru a convinge alegătorii să-i reprezinte în cea mai înaltă funcție în stat în următorii 5 ani.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale a început

radiojurnal

Palatul Cotroceni. Foto: presidency.ro

De astăzi a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie.
În cursa pentru Cotroceni sunt înscrişi 14 candidaţi, care îşi vor putea face cunoscute programele şi mesajele electorale prin afişaj stradal, presă, internet, precum şi la miting, la radio şi la televiziune.

Primul tur de scrutin va avea loc pe 2 noiembrie, iar cel de-al doilea, pe 16 noiembrie.
Societatea Română de Radiodifuziune va reflecta campania electorală la posturile Radio România Actualităţi, Antena Satelor, studiourile regionale şi Radio România Internaţional.

Preşedintele director general Ovidiu Miculescu i-a asigurat că, la fel ca şi în anii trecuţi, cu echilibru, echidistanţă si onestitate, postul public de radio va permite accesul egal al tuturor candidaţilor în emisiunile dedicate campaniei electorale.


Echidistanţă şi imparţialitate faţă de orice competitor politic promite şi în aceasta campanie electorală şi ministrul de interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

18 550 de secţii de votare vor fi organizate în ţară şi 294 în străinătate, a spus vicepremierul Oprea, care a adăugat ca la Monitorul Oficial vor fi tipărite peste 20 de milioane 700 de mii de buletine de vot.

Ordinea candidaţilor pe buletinul de vot stabilită prin targere la sorţi de Biroul Electoral Central.


 


Etichete Palatul CotrocenicampaniepreşedinţieinformarecetățenielectoratRadio Româniaalegeriechilibrucandidaţidezbateripromovarebuletinvot

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live