Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 August 2020
Vizualizari: 183
Comentează add

Călin Popescu-Tăriceanu, candidatură la funcția de primar al Capitalei

radiojurnal

   Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Agerpres

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a depus, astăzi, candidatura la funcția de primar general al Capitalei. El a spus că propune un proiect de anvergură, care să cuprindă atât modernizarea Capitalei, cât și a localităților din apropiere.

Călin Popescu-Tăriceanu: Experiența pe care am căpătat-o ani și ani de zile în funcțiile publice, și mă refer în calitate fie de ministru al industriei și comerțului, la mijlocul anilor  '90, apoi de prim-ministru în perioada 2004-2008, sigur și experiența de la conducerea Senatului îmi este foarte utilă, cred că această experiență pe care am câștigat-o poate să fie și trebuie să fie pusă în slujba cetățenilor, în slujba orașului București, de la care și eu la rândul meu am primit foarte mult, pentru că sunt născut, crescut aici, educat aici și îmi doresc ca Bucureștiul să devină o mare metropolă.
 
Realizator: Astăzi este ultima zi pentru înscrierea la Birourile Electorale a candidaturilor pentru alegerile locale programate să aibă loc pe 27 septembrie.
 
(PH)

Etichete Călin Popescu-Tăriceanucandidaturaprimar generalcapitala(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live