Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Multi-Kulti Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

23 Februarie 2016
Vizualizari: 1928
Comentează add

Consilierul local din municipiul Mediaș, care a propus tăierea corzilor vocale ale câinilor care deranjează vecinii cu lătratul lor, a primit cadou dopuri pentru urechi.

Cadou: A vrut să taie corzile vocale la câini și a primit dopuri de urechi

carmen-vulcan-sibiu

Câine scos la plimbare de stăpân, București, august 2015. Foto: Arhivă/Ionuț Iamandi.

Consilierul local din municipiul Mediaș, care a propus tăierea corzilor vocale ale câinilor care deranjează vecinii cu lătratul lor, a primit cadou dopuri pentru urechi.

Propunerea consilierului Ioan Ciulea nu  doar că nu a primit niciun fel de susținere din partea colegilor consilieri, dar la ședința de Consiliu local de luni, un medic veterinar din oraș, revoltat de ideea alesului local, i-a dăruit acestuia o pereche de dopuri pentru urechi, pentru a nu mai fi deranjat de lătratul câinilor vecinilor.

Stupefianta propunere a consilierului local din Mediaș a stârnit un val de reacții de la oameni din toată țara. Astfel peste 1200 de persoane au semnat o petiție online împotriva unei asemenea măsuri. Și reprezentanții medicilor veterinari sibieni și ai unor asociații pentru protecția animalelor s-au revoltat și au atras atenția că  o asemenea măsură este nu doar ilegală ci  contravine unor norme elementare de bun simţ şi umanitate.

Cu toate reacțiile împotrivă, consilierul local spune că nu vrea să renunțe la idee ci va căuta o altă soluție ca oamenii să nu mai deranjați de lătratul prea zgomotos al câinilor vecinilor.


Etichete cainetaierea corzilor vocale la cainimediasioan ciulea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live