Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Marin

15 Septembrie 2016
Vizualizari: 1436
Comentează add

Un student român, care se întorcea dintr-o tabără din Grecia, a fost lovit, noaptea trecută, în Bulgaria, de o maşină care a părăsit locul accidentului.

Bulgaria:Student român, lovit de o mașină care a părăsit locul accidentului

andreea-marin

Ambulanțe din Bulgaria. Foto: captura video.

Un student român care se întorcea dintr-o tabără din Grecia, organizată prin programul Pro-Edu pentru tineri cu merite deosebite, a fost lovit noaptea trecută, în Bulgaria, de o maşină care a părăsit locul accidentului.

Redactorul nostru Nicoleta Balaci ne-a informat că ambulanţa l-a transportat pe rănit la două spitale din Bulgaria, care nu aveau însă aparatura necesară pentru a-l opera.

Studentul a fost în cele din urmă transportat, pe cheltuiala proprie, până la graniţa cu România, de unde a fost preluat de o ambulanţă care l-a adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

El a fost însoţit doar de doi colegi de-ai săi, iar directorul programului Pro-Edu, Florin Diaconescu, i-a declarat Andreei Marin că nu mai era nevoie şi de alţi însoţitori:

Florin Diaconescu: "Nu vorbim de un copil, vorbim de un tânăr de 23 de ani".

Reporter: Andreea Marin - Bun, acest tânăr de 23 de ani, care era rănit, a rămas singur acolo pentru că atât medicul cât şi însoţitorii au plecat.

Florin Diaconescu: "Nu a rămas singur. Au rămas colegi studenţi de-ai lui. Responsabilii noştri au datoria de a-i însoţi pe parcursul transportului pe autocare, au considerat că aceşti studenţi, aceşti colegi ai lui au rămas acolo, este suficient. Noi am ţinut legătura în permanenţă, prin coordonatorii /.../ de la Bucureşti, prin agenţie, cu spitalul, deci am fost în permanenţă la curent cu ceea ce se întâmplă".

Tânărul, care avea asigurare de sănătate, a suferit deja o primă intervenţie chirurgicală.


Etichete exclusiv radioaccident bulgariaprogramul pro edusstudent roman pro edus accidentautocarespitalepolitia bulgaraancheta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live