Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 06 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 Aprilie 2019
Vizualizari: 316
Comentează add

Bulgaria serveşte de multă vreme drept rută-cheie pentru traficanţii care transportă ilegal bunuri între Asia şi vestul Europei.

Bulgaria a interceptat peste o tonă şi jumătate de cannabis

sergiu-stet

 Foto: Arhivă

Poliţia de frontieră bulgară a confiscat luni, 8 aprilie, peste 1.500 de kilograme de cannabis, descoperit ascuns într-un camion, la un punct de control de la graniţa cu Serbia.
 
Reuters transmite că oficialii au descoperit cannabisul ascuns în linoleum, în timpul unei verificări de rutină, în vama Kalotina, la scurt timp după miezul nopţii, a declarat şeful agenţiei vamale, Georgi Kostov.
 
Autorităţile îl caută pe şoferul sârb, care a reuşit să fugă în pădurea din apropierea oraşului Slivnitsa."A fost stabilită identitatea sa şi va fi emis în curând un mandat european pentru căutarea lui", a spus Kostov, adăugând că drogurile confiscate - una dintre cele mai mari cantităţi de cannabis capturate vreodată în Bulgaria - aveau destinaţia Turcia.
 
Şoferul a schimbat numerele şi documentele de înmatriculare cu un complice, aflat la volanul unui alt camion, gol, în tentativa de a-i induce în eroare pe ofiţerii vamali.
 
Complicele, care deţine ambele vehicule, a fost arestat. Bulgaria serveşte de multă vreme drept rută-cheie pentru traficanţii care transportă ilegal bunuri între Asia şi vestul Europei.

Etichete KalotinaBulgariaSerbiacannabispoliţiefrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live