Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Radiojurnal

6 Noiembrie 2014
Vizualizari: 3185
Comentează add

Ministrul finanţelor, Ioana Petrescu, a declarat la RRA că guvernul îşi menţine estimările de creştere pentru acest an la 2,8 %, în ciuda revizuirii negative a CE.

Bugetul, "disponibil până la 15 ianuarie" Bugetul, "disponibil până la 15 ianuarie" - Conține audio Bugetul, "disponibil până la 15 ianuarie" - Conține video

radiojurnal

 Ministrul finanţelor, Ioana Petrescu. Foto: Alexandru Dolea.

Primele discuţiile legate de bugetul pentru anul viitor vor începe la începutul lunii viitoare, cu experţii tehnici ai Fondului Monetar Internaţional, iar o formă definitivă a proiectului nu va fi disponibilă până la mijlocul lunii ianuarie a lui 2015, când este programată şi următoarea misiunea de evaluare a acordului cu FMI, anunţă astăzi la Radio România Actualităţi ministrul finanţelor, Ioana Petrescu. 

Ea a arătat că guvernul îşi menţine estimările de creştere pentru acest an la 2,8 la sută, în ciuda revizuirii negative din prognoza de toamnă a Comisiei Europene, care anticipează o creştere economică de doar 2 procente. 
 
VIDEO: Ministrul finanțelor, Ioana Petrescu, la emisiunea Probleme la zi.
 
AUDIO: Ministrul finanțelor, Ioana Petrescu, la emisiunea Probleme la zi.
 
Ministrul Ioana Petrescu consideră că ultimele cifre statistice şi măsurile luate de Executiv pentru încurajarea consumului şi a angajărilor sunt argumente solide, menţionând programul prima maşină, neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS la angajator.

Etichete exclusiv radioministrul finanţelorIoana PetrescuFondul Monetar Internaţionalcreştere economicăCASneimpozitarea profitului reinvestit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live