Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Octombrie 2019
Vizualizari: 376
Comentează add

RADET va face probele pentru ca să poată începe livrarea agentului termic.

București: Probe pentru începerea livrării căldurii

radiojurnal

Foto: Arhivă.

RADET- regia care asigură distribuţia căldurii şi apei calde în sistem centralizat în Bucureşti - va face, în noaptea de duminică spre luni, probele "la cald", pentru ca, în zilele următoare, să poată începe livrarea agentului termic.

Decizia a fost luată întrucât meteorologii prognozează temperaturi în scădere, iar legislaţia în vigoare prevede că furnizarea agentului termic pentru încălzire începe după ce, în trei nopţi la rând, temperatura scade sub 10 grade. Nu toate oraşele sunt, însă, pregătite pentru sezonul rece. La Timişoara, societatea de termoficare are probleme în ceea ce priveşte furnizarea cărbunelui - spune prefectul Eva Andreaş.

Eva Andreaş: Sunt relativ îngrijorată vis-a-vis de pregătirea COLTERM-ului pentru sezonul iernii. Din ceea ce mi s-a raportat, din cele trei contracte, două momentan nu sunt active, în sensul că sunt diferite probleme. Am avut o discuție și cu primarul municipiului Timișoara pe tema COLTERM-ului și dânsul și-a exprimat îngrijorarea față de pregătirea de iarnă a COLTERM-ului. Le-am solicitat să vină cu un plan foarte bine stabilit, săptămâna viitoare probabil vom avea primele concluzii.


Etichete radetbucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live