Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

2 Octombrie 2021
Vizualizari: 445
Comentează add

În Bucureşti rata de incidenţă cumulată la 14 zile a urcat la 8,28 de cazuri de COVID la mia de locuitori de la 7,68 ieri și patru în urmă cu o săptămână.

București: Nevaccinații nu vor mai avea voie pe stradă între 20.00 şi 05.00

-

Foto: Arhivă/ Cătălin Radu

În Bucureşti rata de incidenţă cumulată la 14 zile a urcat la 8,28 de cazuri de COVID la mia de locuitori de la 7,68 ieri și patru în urmă cu o săptămână.

O nouă ședință a Comitetului municipal pentru situații de urgență al urma să fie convocată după publicarea în Monitorul Oficial a noilor măsuri adoptate astăzi de guvern. Până atunci, de la miezul nopții intră în vigoare noi restricții.

Persoanele nevaccinate nu vor mai avea voie pe stradă între orele 20:00 şi 5:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică decât în situații speciale, pentru care este nevoie de declarație pe proprie răspundere sau de la angajator.

Magazinele se vor închide mâine la ora 18:00, mai puțin farmaciile, benzinăriile și firmele de livrare la domiciliu. Tot de la miezul nopții sunt interzise evenimentele private, activitățile recreative și sportive în aer liber, mitingurile și demonstrațiile, se închid restaurantele, barurile, sălile de sport și piscinele interioare, cinematografele și sălile de spectacole.

Masca de protecție devine obligatorie în spațiile publice aglomerate și la locul de muncă.


Etichete (ii)restrictiivaccinare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live