Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Decembrie 2020
Vizualizari: 498
Comentează add

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că depune la Parchet plângeri penale împotriva Societăţii Romprest.

București: Continuă conflictul dintre primarul sectorului 1 și Romprest

radiojurnal

Gunoi menajer neridicat de operatorul de salubritate, pe o strada din sectorul 1 al Capitalei, decembrie 2020. Foto: Sorin Lupșa/ Agerpres  

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că depune la Parchet plângeri penale împotriva Societăţii Romprest şi că a început procedurile de reziliere a contractului cu această firmă.

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand acuză operatorul de servicii de salubrizare că aruncă gunoi pe străzile curăţate de altă firmă. În plus, primarul sectorului 1 spune că va înainta către Ministerul Mediului o plângere pentru ridicarea licenţei societăţii.

Conflictul dintre cele două părţi a izbucnit public în urmă cu o lună când Romprest a reclamat că nu i se plătesc facturile pentru serviciile prestate, în baza contractelor încheiate cu fosta administraţie, şi că îşi limitează temporar şi gradual activităţile.

Mai precis, firma continuă să colecteze deşeurile menajere de la populaţie şi de la agenţii economici din sectorul 1, dar nu şi gunoiul de pe străzi.

De cealaltă parte, Clotilde Armand cere companiei să refactureze serviciile despre care spune că au fost efectuate doar pe hârtie şi a început să strângă gunoiul stradal cu o altă firmă de salubrizare.


Etichete (ii)romprestgunoisector 1

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live