Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

29 Iunie 2018
Vizualizari: 523
Comentează add

Traficul rutier este restricționat în totalitate pe strada Spiru Haret din Bucuresti ca urmare a unei surpări în carosabil pe o suprafață de circa 1 metru pătrat.

Bucureşti: Carosabil surpat în urma ploilor

atena-teognoste

Traficul rutier este restricționat în totalitate pe strada Spiru Haret din Bucuresti ca urmare a unei surpări în carosabil pe o suprafață de circa 1 metru pătrat. Foto: Atena Teognoste.

Traficul rutier este restricționat în totalitate pe strada Spiru Haret din Bucuresti ca urmare a unei surpări în carosabil pe o suprafață de circa 1 metru pătrat pe trecerea pentru pietoni la intarea dinspre Strada Știrbei Vodă.

Primăria Capitalei informează că acest incident s-a produs ca urmare a cantităților însemnate de apă accumulate în urma fenomenelor meteorologice manifestate în ultimele zile.

La fața locului sunt echipaje din cadrul Serviciului Circulație Rutieră și Direcția de Control iar sesizarea  a fost transmisă către Administrația Străzilor care intervine deja pentru remediere.

Biroul de presă al Primăriei Capitalei mai informeaz că în urma incidentului nu au fost înregistrate victim sau alte pagube material.

Zona a fost securizată iar proprietarii autoturismelor staționate în zonă au fost contactați pentru a-și ridica autoturimele expuse pericolului, ne-a informat reporterul nostru Atena Teognoste


Etichete surparetraficbucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live