Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Octombrie 2020
Vizualizari: 246
Comentează add

Premierul Ludovic Orban a anunţat că activitatea în creşe şi unităţi after school nu intră sub incidența noilor restricții care vor fi luate în Capitală.

București: Activitatea în creşe şi unităţi after school continuă

florin-lepadatu

Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban  a anunţat că activitatea în creşe şi unităţi after school nu intră sub incidența noilor restricții care vor fi luate în Capitală, ca urmare a depășirii pragului de trei infectării la mia de locuitori.

Ludovic Orban: „Reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educațional se referă la învățământ și la preșcolari, adică la grădinițe. Cele două trepte, 1 și 3 la mie, nu afectează desfășurarea altor activități, cum sunt activitățile în creșe și activitățile în after school-uri. Nu fac obiectul reglementarii.”

Şeful executivului a precizat că în București există condiții pentru desfășurarea orelor online. Ludovic Orban a mai spus că în cazul în care, după cele 14 zile de scenariu roșu, incidența cazurilor va scădea, restricțiile vor fi ridicate, ne-a informat redactorul RRA, Alexandra Cristea.


Etichete activitatescoalabucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live