Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

17 Mai 2017
Vizualizari: 1099
Comentează add

Cel mai mic premiu va fi în valoare de 500 de lei (mențiune), iar cel mai mare în valoare de 5000 lei (Premiul I).

Bucureștenii sunt invitați la concursul "Cea mai frumoasa fațadă"

atena-teognoste

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea

În perioada 16 mai – 26 iunie 2017, bucureștenii sunt invitați să participe la concursul "Cea mai frumoasa fațadă", la care se vor acorda premii în valoare totală de 214.000 lei. Concursul, organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB, se va desfășura pe trei secțiuni  "Cea mai frumoasa fațadă", "Cel mai frumos balcon" și "Cea mai frumoasă gradină".

Cel mai mic premiu va fi în valoare de 500 de lei (mențiune), iar cel mai mare în valoare de 5000 lei (Premiul I).

Lucrările din concurs pot fi votate de cetățeni în perioada 12 – 14 iunie, iar vizitele pe teren ale juriului și perioada de jurizare vor avea loc între 12 – 18 iunie. Prezentarea și premierea câștigatorilor va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017.

Potrivit regulamentului, se poate înscrie în concurs orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani, asociațiile de proprietari, asociațiile de locatari, persoanele fizice autorizate, asociațiile, fundațiile și instituțiile publice, altele decât cele din subordinea Primăriei Municipiului București, precum și societățile comerciale.

Înscrierea la concurs a amenajărilor se va face prin accesarea de către participanți a aplicației de concurs disponibilă online pe pagina Primăriei Capitalei  concurs.pmb.ro

De asemenea participanții la concurs pot încarca minimum 3 - maximum 5 fotografii reprezentative ale amenajării, în format jpeg/jpg/png, din care cel puțin 2 fotografii de ansamblu realizate din stradă care să permită identificarea lor pe teren și 1-3 fotografii de detaliu. 

Nu se percep costuri sau alte taxe privind înscrierea și participarea la concurs.
 

"Prin acest concurs intenționăm să stimulăm cetățenii, firmele, instituțiile publice, asociațiile de proprietari să-și înfrumusețeze și ecologizeze imobilele pentru că ne dorim să avem în Capitală cât mai multe clădiri curate, împodobite cu flori și plante decorative, cu spații verzi aranjate, așa cum există în orașe din Franța, Spania și Italia, faimoase pentru multitudinea de plante și flori ce împodobesc spațiile verzi și fațadele clădirilor", a declarat Primarul General Gabriela Firea.

 


Etichete Cea mai frumoasa fațadăconcursPrimăria Municipiului BucureștiARCUB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live