Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

28 Octombrie 2014
Vizualizari: 1211
Comentează add

Programul a fost prelungit pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor cu drept de vot care nu au un astfel de document sau deţin unul expirat.

Bucureştenii "îşi pot face buletin şi în weekend"

mira-gombos

Foto: Arhivă.

Programul de lucru al serviciilor de evidenţă a persoanelor din Bucureşti a fost extins în acest weekend, pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor cu drept de vot care nu deţin un astfel de document sau care au unul cu termen de valabilitate expirat.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor, sâmbătă, programul de lucru cu publicul va fi între orele 8,00 şi 16,00, iar duminică, ziua alegerilor prezidenţiale, în intervalul orar 8,00 - 21,00.

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza unei cereri scrise a solicitantului şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului.

În situaţia în care aceste documente nu pot fi prezentate, se poate elibera o carte de identitate provizorie pentru care este necesară şi depunerea a trei fotografii tip buletin.


Etichete Știri BucureștibuletineserviciiBucureștieliberareacteidentitateexiratbuletin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live