Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Noiembrie 2019
Vizualizari: 542
Comentează add

O persoană se află în stare gravă la spital, după ce braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină în centrul Bucureştiului.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină, în centrul capitalei

radiojurnal

Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină, în centrul capitalei. Foto: ISUBIF.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit în această dimineaţă peste o maşină aflată în mers, în centrul capitalei.

Patru persoane se aflau în autovehicul, iar una a rămas prinsă între fiare. Între timp a fost descarcerată şi dusă la spital, în stare gravă.

Operaţiunea de salvare a fost una atipică, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.


Daniel Vasile: Autoturismul se afla în deplasare și interiorul acestui autoturism se găseau patru bărbați. Trei dintre aceștia au reușit să iasă din autoturism imediat după producerea evenimentului, cel de-al patrulea a rămas blocat, încarcerat în autoturism, iar starea acestuia era destul de gravă.


Reporter: Ne puteți spune cât de avariată este maşina în cauză?


Daniel Vasile: Autoturismul a fost distrus la partea superioară, având în vedere că macaraua, braţul a căzut peste plafon şi ulterior pentru extragerea bărbatului a fost necesară efectuarea unor tăieri ale plafonului de către echipajele de descarcerare.
Reporter: Din informațiile pe care le aveți, viața celei de-a patra persoane, prinsă în mașină, este cumva pusă în pericol?
Daniel Vasile: Starea bărbatului care a fost încarcerat este una foarte gravă. A fost transportat în stare de inconștiență, intubat către Spitalul Universitar, unde în mod cert vor urma mai multe investigații suplimentare.


Reporter: A fost o operațiune dificilă? V-aţi mai confruntat cu astfel de situații?


Daniel Vasile: Este o situaţie cu care ne confruntăm foarte rar, având în vedere faptul că în precedentele acțiuni pe care le-am mai avut de această natură cauză era determinată cumva de fenomenele meteo. În cazul de față nu a fost vorba de așa ceva. Brațul macaralei s-a prăbușit pe întreaga lungime a carosabilului și putem spune în condițiile date că este o intervenție atipică și care comportă anumite riscuri suplimentare.


Realizator: Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, în dialog cu Ciprian Sasu


Etichete macarabucurestiaccidentisu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live