Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

26 Iulie 2016
Vizualizari: 1258
Comentează add

Conducerea Serviciului de Stare Civilă Botoșani a decis ca angajații să nu mai lucreze duminica, zi pentru care nu sunt remunerați.

Botoşani: Fără căsătorii civile duminica pentru că ofiţerii nu sunt plătiţi

gina-poenaru-botosani

Foto: Arhivă/Pixabay.com.

Ofițerii de stare civilă din municipiul Botoșani nu mai oficiază nicio căsătorie civilă duminica.

Conducerea Serviciului de Stare Civilă Botoșani a decis ca angajații să nu mai lucreze duminica, zi pentru care nu sunt remunerați.

Măsura a fost comunicată din timp și cuplurilor care și-au depus documentele de stare civilă și care au fost nevoiți să își reprogrameze căsătoria diferit de ziua cununiei religioase și a petrecerii.

Constantin Gabur, șeful Serviciului de Stare Civilă Botoșani, spune că inițial se intenționa sistarea căsătoriilor în ambele zile din week-end, întrucât angajații nu sunt plătiți pentru ore suplimentare.

Sâmbăta, cei 6 salariați ai Serviciului de Stare Civilă vor veni la muncă prin rotație.

Cei care doresc să se căsătorească civil o pot face de luni până sâmbătă inclusiv.

Decizia este permanentă și a fost luată conform Codului Muncii și Statutului funcționarului public.

Șeful Serviciului de Stare Civilă spune că s-ar putea reveni la oficierea căsătoriilor civile duminica atunci când și salariile vor fi în concordanță cu munca depusă de angajați.


Etichete Ofițerii de stare civilămunicipiul BotoșaniConstantin Gaburșeful Serviciului de Stare Civilă Botoșaniangajații nu sunt plătiți pentru ore suplimentarecei 6 salariați ai Serviciului de Stare Civilăprin rotațieCodul Muncii și Statutul funcționarului publicȘeful Serviciului de Stare Civilăoficierea căsătoriilor civileduminica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live