Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

4 Februarie 2020
Vizualizari: 449
Comentează add

Boris Johnson a spus că nu accepta ca Bruxellesul să condiționeze încheierea unui acord de respectare a regulilor europene.

Boris Johnson nu doreşte condiţii pentru respectarea standardelor europene

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Premierul Boris Johnson a afirmat că nu doreşte condiţii pentru respectarea standardelor europene şi a reiterat că îşi doreşte un acord similar cu cel existent între UE şi Canada.

Boris Johnson a dat să se înţeleagă că dacă această opţiune nu poate deveni realitate este dispus să părăsească masa negocierilor.


Boris Johnson a spus că nu accepta ca Bruxellesul să condiționeze încheierea unui acord de respectare a regulilor europene.


Boris Johnson: Nu e nevoie ca un acord de liber schimb să implice acceptarea regulilor europene în privința concurenței ajutoarelor de stat, protecției sociale, mediului sau a orice altceva; la fel cum nici Uniunea Europeană nu trebuie să fie obligată să respecte regulile britanice. Regatul Unit va menține cele mai riguroase standarde în aceste domenii, chiar mai bune decât ale UE, în anumite cazuri, dar fără a fi nevoie de încheierea unui tratat pentru acest lucru.


Etichete marea britanieboris johnsonsandardeuecanadareguli

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live