Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

3 Aprilie 2019
Vizualizari: 780
Comentează add

Bogdan Trif: UE ar trebui să acorde o mai mare atenţie turismului

-

Ministrul turismului, Bogdan Trif. Foto: Agerpres.

Uniunea Europeană ar trebui să acorde o mai mare atenţie turismului pentru a păstra primul loc în lume la acest capitol, consideră ministrul Bogdan Trif.

El a vorbit la conferinţa "Turismul durabil - Politici comune ale statelor membre", organizată în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Bogdan Trif a mai spus că integrarea noilor tehnologii este esenţială pentru dezvoltarea turismului durabil, în paralel cu intensificarea eforturilor de protecţie a mediului.

Bogdan Trif: Este important ca atunci când abordăm o astfel de temă să avem o gândire integrată, economică, socială, dar mai ales de protecţie a mediului, pentru că turismul durabil înseamnă în primul rând protecţia mediului. Avem obiective extrem de importante, cum ar fi Delta Dunării, obiective turistice de care trebuie să avem mare grijă, pentru că un turism necontrolat ar putea afecta aceste ecosisteme, iar generaţiile viitoare nu s-ar putea bucura de frumuseţile de care ne bucurăm noi astăzi.


Etichete Preşedinţia României la Consiliul UEBogdan Trifturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live