Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 04 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

14 Februarie 2014
Vizualizari: 997
Comentează add

Comunicat Radio România: Miercuri, 19 februarie (ora 19:00), sunteţi invitaţi la Sala Radio la o seară exclusiv dedicată blues-ului.

Blues la Sala Radio

radio-romania

Sala Radio. Foto: Virgil Oprina

Miercuri, 19 februarie (ora 19:00), sunteţi invitaţi la Sala Radio la o seară exclusiv dedicată blues-ului şi nu oricum, ci în interpretarea a trei artişti cu numeroase apariţii în ţară şi străinătate: Hanno Höfer, Mike Godoroja şi Berti Barbera.

În cadrul seriei de evenimente sugestiv intitulate Jazz pe româneşte, în studioul din Berthelot veţi aplauda din nou evoluţia Big Band-ului Radio, sub bagheta dirijorului ansamblului: Ionel Tudor.

Alături de Mike Godoroja îl veţi aprecia de asemenea pe chitaristul Alex Vişan. Aranjamentele orchestrale ale pieselor sunt semnate de Ionel Tudor şi George Natsis, cu excepţia piesei Kansas City, orchestrată de Brett Stamps.

Pentru Big Band-ul Radio blues-ul este de altfel un gen îndrăgit: în 2002 un album dedicat în întregime genului a fost lansat la Editura Casa Radio, sub titlul Radio Big Band Blues - Let The Good Times Roll.

De altfel, printre şlagărele pe care le veţi asculta pe 19 februarie la Sala Radio se numără şi celebra piesa care dă titlul acelui album, Let The Good Times Roll, care va încheia o superbă seară de blues, fiind interpretată de toţi cei trei solişti invitaţi, alături de Big Band-ul Radio.

Mai multe detalii în comunicatul de presă.
 


Etichete Sala RadiobluesconcertHanno HöferMike GodorojaBerti Barbera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live