Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT (R) Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Firu, Dolj

22 Octombrie 2015
Vizualizari: 1224
Comentează add

Începând din acest an scolar, profesorii de religie din judetul Dolj se pot informa mult mai rapid si eficient cu privire la predarea orei de religie prin intermediul blogului.

Blogul profesorilor de religie din Dolj

florin-firu-dolj

Elevi. Foto: flickr.com/photos/worldbank.

Începând din acest an scolar, profesorii de religie din judetul Dolj se pot informa mult mai rapid si eficient cu privire la predarea orei de religie prin intermediul blogului profesorilor de religie de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj.

Prof. dr. Iuliana Gheorghe, inspector la disciplina Religie în cadrul ISJ Dolj, a declarat că pe blogul profesorilor de religie din judetul Dolj sunt afisate toate activitătile din acest domeniu, actele normative, planuri de învă?ământ, simpozioane, concursuri şi cercuri etc.

„Blogul este o necesitate, nu este numai pentru a ne afla prezenti, pentru că el este vizibil pe pagina principală a Inspectoratului Scolar.

"Colegii mei desfăsoară activităti în tot judetul.

"În aceeasi măsură, în momentul în care văd afisate toate activitătile pe blog, ei văd si actele normative, planuri de învătământ, simpozioane, concursuri, cercuri, si fiecare îsi construieste o strategie proprie privind implicarea în anumite categorii de activităti, strategie pe care trebuie să si-o asume ulterior si să si obtină rezultate pe măsură si pe potriva puterilor sale, dar si a elevilor cu care lucrează în scoala respectivă”, a precizat prof. dr. Iuliana Gheorghe.


Etichete blogreligiedolj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live