Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

31 August 2010
Vizualizari: 3882
Comentează add

Premii de până la 500 de lei îi aşteaptă pe bistriţenii care câştigă concursul "Bistriţa, oraş verde, oraş curat”. Municipalitatea a postat pe site fotografiile trimise.

Bistriţenii, premiaţi pentru cea mai frumoasă grădină Bistriţenii, premiaţi pentru cea mai frumoasă grădină - Conține galerie foto

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

Una dintre grădinile înscrise la concurs.Foto: www.primariabistrita.ro.

Premii de 500, 250 şi 150 de lei îi aşteaptă pe bistriţenii care câştigă concursul "Bistriţa, oraş verde, oraş curat”.

Bistriţenii s-au putut înscrie până marţi la categoriile "Cea mai frumoasă grădină cu flori de la casă", "Cea mai frumoasă grădină cu flori de la bloc" şi "Cel mai frumos balcon cu flori”.

La secţiunea "Cea mai frumoasă grădină de la casă” s-au înscris deja 13 persoane.

Cu grădina din jurul blocului se laudă până acum doar cinci, în timp ce pentru premiile puse în joc la categoria cele mai frumoase balcoane împodobite cu flori se bat deja 10 familii.

Municipalitatea a postat deja pe site fotografiile trimise.

Vizitatorii paginii de internet pot vota la toate cele trei secţiuni, dar trebuie să ştie că părerea lor nu va influenţa decât în proprţie de 25% rezultatul final al concursului.

Timp de o lună, o comisie numită de Primărie va merge la fiecare concurent acasă şi va studia atent detaliile.

Contează ca, în grădină, de exemplu, să fie cât mai multe specii de plante, printre care arbori şi arbuşti, dar e la fel de important cu ce e împrejmuit spaţiul verde.

Murdăria din grădină îl va descalifica pe participant, iar dacă trecătorii nu se vor bucura, din stradă, de frumuseţea florilor, de asemenea va pierde puncte.

În ce priveşte balcoanele, rufele întinse la uscat printre jardiniere vor trage mult în jos punctajul final, aşa că trebuie multă atenţie din acest punct de vedere.

În total vor fi acordate nouă premii, câte trei pentru fiecare secţiune, iar câştigătorii vor fi felicitaţi, la scenă deschisă, la ziua recoltei când vor intra şi în posesia banilor, respectiv 150, 250 şi 500 de lei în funcţie de locul ocupat pe podium.


Etichete grădinăBistriţa-Năsăudconcurspremiuprimărie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live