Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 208
Comentează add

În orașul Bistrița și în localitățile componente Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătinița, Unirea și Viișoara restricțiile intră în vigoare restricțiile, peste mai puțin de 30 de minute.

Bistrița și alte 6 localități intră în carantină la ora 5.oo - pt 14 zile

radiojurnal

  Foto: Arhiva/ MApN

Municipiul reședință de județ Bistrița și alte 6 localități componente intră în carantină în această dimineață la ora 5.oo, peste mai puțin de 30 de minute, pentru 14 zile. 

Din Județul Bistrița Năsăud a transmis, Cristiana Sabău. 

Cristiana Sabău: Cu incidența cazurilor de 9,40 la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile, orașul Bistrița și localitățile componente Ghinda, Sărata, Sigmir, Slătinița, Unirea și Viișoara intră în carantină pentru 2 săptămâni. Ordinul este publicat deja în Monitorul Oficial, iar declarația pe propria răspundere pentru circulația pe timp de zi a fost dată publicității. În schimb, în orașul Beclean, unde incidența cazurilor este de 12,01 la 1.000 de locuitori, cea mai mare din județ, nu se impune carantina, au decis autoritățile. Aceasta pentru că cei mai mulți infectați, peste 70, sunt într-un spital de psihiatrie, iar focarul este controlat.  Etichete Bistrița NăsăudGhindaSărataSigmirSlătinițaUnireaViișoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live