Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Decembrie 2020
Vizualizari: 1615
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al BEC, Mircea Preoţescu, despre condiţiile de circulaţie fără restricţii şi după ora 23:00.

VIDEO:BEC despre condiţiile de circulaţie fără restricţii şi după ora 23.00

radiojurnal

Arhivă Foto: Răzvan Stancu.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Mircea Preoţescu, declaraţie de presă despre condiţiile în care persoanele implicate în organizarea alegerilor de duminică pot circula fără restricţii şi după ora 23:00.


Mircea Preoţescu: Sediul secției de votare, precum și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot își pot exercita dreptul de vot până cel mult la ora 23:59, așa cum este detaliat în decizia Biroului Electoral Central numărul 85, din 23 noiembrie 2020. În intervalul 6 decembrie 2020, ora 5:00, 7 decembrie 2020, ora 1:00, alegătorii, inclusiv cei din localitățile carantinate se vor putea deplasa la secțiile de votare sau de la secțiile de votare fără restricții și fără prezentarea documentelor doveditoare ale motivului deplasării. De la această regulă fac excepție persoanele izolate sau carantinate conform legii, acestea având posibilitatea să-și exercite dreptul de vot prin intermediul urnei speciale. Vă mulțumesc!

VIDEO: Purtătorul de cuvânt al BEC, Mircea Preoţescu, declaraţie de presă pe tema Hotărârii de Guvern nr. 1.038 din 4 decembrie 2020.


Etichete becalegeri parlamentarevot(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live