Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

30 Septembrie 2020
Vizualizari: 232
Comentează add

BEC a respins sesizarea PSD privind posibile fraude electorale în cadrul alegerilor locale la Sectorul 1.

BEC a respins sesizarea PSD privind posibile fraude electorale în sect. 1

florin-lepadatu

 

Biroul Electoral Central a respins miercuri cu 12 voturi pentru și cinci împotrivă sesizarea PSD privind posibile fraude electorale în cadrul alegerilor locale la Sectorul 1 al capitalei.

Deci anularea alegerilor nu mai este posibilă.

Gabriela Mitrovici: "Cererea de renumărare a voturilor a fost trimisă la Biroul Electoral de sector, care va decide dacă este sau nu cazul să se ia această măsură.

Într-o primă reacție, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1 pentru un nou mandat, Dan Tudorache, a spus că el și o parte dintre susținătorii săi vor sta în fața Biroului Electoral de sector până se vor renumăra voturile.

Potrivit datelor parțiale centralizate de Biroul Electoral Central după numărarea a 97,74% dintre voturi, candidatul dreptei, Clotilde Armand, a obținut 40,95% dintre voturi, iar Daniel Tudorache 39,82%.

Între timp, polițiștii și procurorii din capitală continuă cercetările în dosarul penal deschis după ce un candidat la un post de consilier local a fost prins de reprezentanții USR-PLUS cu aproape 500 de procese-verbale din secțiile de votare din Sectorul 1."


Etichete alegeri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live