Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorina Goia

1 Octombrie 2016
Vizualizari: 1131
Comentează add

Ansamblul britanic se descrie pe sine ca fiind un o orchestră versatilă, care poate interpreta o varietate de stiluri - de la muzică clasică, la muzică cu influenţe populare.

BBC Concert Orchestra, ultimul concert pe scena Festivalului RadiRo BBC Concert Orchestra, ultimul concert pe scena Festivalului RadiRo - Conține video

sorina-goia

Foto: Alexandru Dolea.

BBC Concert Orchestra susţine diseară ultimul concert al Festivalului Internaţional al Orchestrelor RADIRO 2016.

Ansamblul britanic se descrie pe sine ca fiind un o orchestră versatilă, care poate interpreta o varietate de stiluri - de la muzică clasică, la muzică cu influenţe populare.

În sala de concert sau în Hyde Park, în turnee prin Japonia, China, SUA sau în Festivalul BBC Proms, BBC Concert Orchestra este un ansamblu etalon, iar cartea de vizită extrordinară nu se dezminte în seara ce închide RadiRo 2016.

Cu solişti la vioară, flaut sau cimpoi, dirijorul Barry Wordsworth este entuziasmat de ideea unui festival al orchestrelor radio.

Barry Wordsworth: RadiRo este o idee minunată, deoarece lucrul cu adevărat important pe care trebuie să îl facă orchestrele radio este să iasă din studioul de înregistrări şi să susţină live concertele în faţa unui public viu, pentru a simţi astfel contactul cu oamenii pentru care cântă şi pentru ca oamenii care ascultă de acasă să poată şi ei simţi prezenţa acestui public.

VIDEO: Kristjan Järvi, directorul de onoare al celei de-a treia editii a RadiRo festival, a fost la pupitrul a două concerte consecutive ale Leipzig MDR Radio Symphony Orchestra, pe 28 și pe 29 septembrie 2016, la Sala Radio.


Etichete BBC Concert Orchestraultimul concert pe scena Festivalului RadiRoBarry Wordsworth

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live