Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

27 Ianuarie 2021
Vizualizari: 96
Comentează add

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a transmis un mesaj din partea României la ceremonia solemnă organizată la Palatul ONU din Geneva.

B.Aurescu: Mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a comemorării Holocaustului

carmen-gavrila

Bogdan Aurescu. Foto: facebook/MAE.

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a transmis un mesaj din partea României la ceremonia solemnă organizată astazi, la Palatul ONU din Geneva pentru marcarea Zilei Internaționale a comemorării Holocaustului.

Ministrul Bogdan Aurescu a adus un omagiu memoriei victimelor tragicelor evenimente din timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi și-a exprimat solidaritatea cu supraviețuitorii Holocaustului.

Bogdan Aurescu a evocat proliferarea discursului instigator la ură, a antisemitismului și intoleranței, mai cu seamă în mediul online in prezent.

Seful diplomatiei romane a exprimat angajamentul ferm al României pentru sprijinirea cooperării internaționale în materie de educație, cercetare și comemorare a Holocaustului și a menționat eforturile deosebite pe care România le-a facut în perioada recentă pentru asumarea trecutului și condamnarea negării Holocaustului și a antisemitismului.

(PH)


Etichete Bogdan AurescuZiua Internațională a comemorării Holocaustului(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live