Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

5 Septembrie 2014
Vizualizari: 1348
Comentează add

Procurorii gălăţeni investighează împrejurările în care a decedat, la Spitalul Judeţean. Iura Dobrev, un brăilean care se afla în arestul IJP. Galaţi.

Bărbat acuzat de trafic de persoane, mort în arest, la Galaţi

maria-mandita-galati

 Foto: Arhivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi investighează împrejurările în care a decedat, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi  Iura Dobrev, un brăilean care se afla, de pe 26 iunie,  în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi. 

 
Iura Dobrev era cercetat de DIICOT pentru  trafic de persoane, spălare de bani şi alte infracţiuni conexe , infracţiuni pe care le-ar fi realizat prin intermediul  unui salon de masaj erotic din Brăila. 
 
Autopsia a confirmat drept cauză a morţii anevrismul de aortă. 
 
Potrivit unui comunicat de presă al IJP Galaţi, bărbatul a fost dus, din arestul poliţiei, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, în dimineaţa de 4 septembrie, pentru că acesta se simţea rău. 
 
Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul mai fusese dus la acelaşi spital de două ori, respectiv, pe 31 august şi pe 3 septembrie. 
 
Rudele acuză
 
“Menţionăm faptul că, la introducerea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv,  în ziua de 26 iunie 2014, bărbatul a fost consultat de medicul Centrului Medical Județean Galați al MAI. Întrucât, pe parcursul stării de arest preventiv starea de sănătate a bărbatului s-
a deteriorat, acesta a fost transportat, de două ori, la Spitalul Judeţean Galaţi, în zilele de 31 august şi 3 septembrie a.c., unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.
 
Pe toată durata arestului preventiv, bărbatul a beneficiat în mod constant de asistenţă medicală de specialitate din partea Centrului Medical Judeţean Galaţi al Ministerului Afacerilor Interne”, se mai arată în comunicatul IJP Galaţi. 
 
Pe de altă parte, rudele bărbatului susţin că acesta putea fi salvat dacă ar fi rămas internat încă de prima oară, când a fost dus la spital, dar că brăilenaul nu a rămas la spital pentru că nu ar fi fost gardieni suficienţi pentru a-i asigura paza. 
 
Rudele bărbatului au depus o plângere în acest sens la Spitalul Judeţean şi au declarat că vor depune sesizări la toate organelle competente. 

Etichete Ştiri sud-estTribunalul Galaţiprocuroritrafic de persoanespălare de banisalon de masaj eroticBrăilaIura DobrevDIICOTSpitalul Judeţean

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live