Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

13 Iunie 2011
Vizualizari: 1451
Comentează add

Potrivit ultimului bilanţ oficial, 36 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma infectării cu bacteria E.coli, în timp ce numărul total al îmbolnăvirilor în Germania a ajuns la 3.228 de persoane.

Bacteria E.coli face o nouă victimă

paul-poterasi

Bacteria E.coli a mai făcut o victimă în Germania, numărul  total al deceselor provocate de epidemie fiind de 35 în această ţară şi de 36 în Europa, potrivit unui bilanţ publicat luni, relatează AFP.

Numărul total al persoanelor care s-au îmbolnăvit în Germania din cauza bacteriei E.coli a ajuns la 3.228, iar din aceştia 35 au decedat, potrivit unui nou bilanţ publicat de Institutul federal sanitar Robert Koch.

"De câteva zile, numărul de noi cazuri de îmbolnăviri cu E.coli comunicat institutului RKI este în scădere netă", adaugă Institutul federal.

După săptămâni de incertitudini, autorităţile germane au identificat vineri originea contaminării, care a fost confirmată sâmbătă: seminţe germinate contaminate cu o tulpină rezistentă a bacteriei E.coli, provenind de la o fermă din Bienenbüttel, în nordul Germaniei, acum închisă. 

Autorităţile germane recomandă, până la noi dispoziţii, să nu se consume seminţe germinate.


Etichete E.colidecesGermaniavictimebacterie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live