Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Pop

18 August 2016
Vizualizari: 1112
Comentează add

Două avarii au avut loc în ultimele 48 de ore la conducta principală care aduce apa în oraş. Primarul a promis că, cel târziu mâine, situaţia va reveni la normal.

Bacăul, de trei zile fără apă

gabriel-pop

Foto: Arhivă.

La Bacău sunt în plină desfăşurare lucrările de reparaţie la conducta de apă care a lăsat de trei zile trei sferturi din municipiu cu robinetele goale.

Două avarii au avut loc în ultimele 48 de ore la conducta principală care aduce apa în oraş. Primarul a promis că, cel târziu mâine, situaţia va reveni la normal.

Până atunci, primăria a pus la dispoziţie cisterne cu apă în diverse puncte din oraş. Situaţia a provocat însă mari nemulţumiri în rândul populaţiei şi al comercianţilor. 

În acest moment în Bacău există o mare nemulţumire printre locuitorii oraşului.

Cele două avarii succesive au creat o tensiune pe care numai graba celor de la Compania Regională de Apă în efectuarea lucrărilor o mai poate atenua. Aproape toţi locuitorii sunt afectaţi, inclusiv operatorii economici şi de servicii.   -: În domeniul nostru şi bănuiesc că şi în alte domenii apa este primordială. Ne descurcăm destul de greu. Astăzi am făcut o instalaţie proprie cu un hidrofor. Noi dacă nu facem încasări, pe mine nu ştiu dacă cineva mă scuteşte sau pot să le spun, când vine data de 25, pot să le spun 'ştiţi, eu nu am de unde să vă plătesc impozitele'. Acesta este rezultatul corupţiei care există în România şi în Bacău. 

Ultimele noutăţi ne sunt oferite în premieră de primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula: 

Cosmin Necula: "S-a trecut la înlocuirea unei suprafeţe de 12 metri de conductă, practic două tronsoane. Noi, în momentul de faţă am început lucrările de sudură a conductei care a fost deja înlocuită. Ulterior imediat după momentul finalizării sudurii doar se va trece la pornirea conductei cu un debit controlat.

Eu estimez că până mâine-dimineaţă oraşul Bacău va beneficia de apă."

 


Etichete Bacăuapăconductăprimaravarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live