Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Decembrie 2019
Vizualizari: 711
Comentează add

Candidaturile se pot depune până la ora 24 la sediul Ministerului Justiţiei, după care marți, 24 decembrie, va fi făcută publică lista candidaţilor şi programarea interviurilor.

Azi e ultima zi în care se mai pot depune candidaturi pt conducerea DNA

radiojurnal

 DNA: Foto: Arhivă.

Este ultima zi în care procurorii îşi mai pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT şi a Parchetului General.
 
Ei pot depune cererile de înscriere până la ora 24 la sediul Ministerului Justiţiei, după care marți, 24 decembrie, va fi făcută publică lista candidaţilor şi programarea interviurilor.
 
Ministrul Cătălin Predoiu a refuzat să anunțe câte persoane s-au înscris deja în cursa pentru conducerea marilor parchete, dar a precizat că sunt mai mulţi candidaţi.
 
El a explicat  că este foarte importantă numirea celor trei procurori şefi, pentru a putea începe o reformă în Ministerul Public care să impulsioneze activitatea instituţiei.
 
Propunerile pentru numirea şefilor la Parchetul General, DNA şi DIICOT, care au conducere interimară de mai multe luni, urmează să fie făcute până în 22 ianuarie, potrivit calendarului publicat de Ministerul Justiţiei.

Etichete interviujustițieDNADIICOTParchetul General

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live