Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Octombrie 2018
Vizualizari: 551
Comentează add

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi face o nouă anchetă la SUUB, în legătură cu concedierea asistentei medicale Mariana Luceanu.

Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la concedierea asistentei Luceanu

radiojurnal

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Foto: Arhivă.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi face o nouă anchetă la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) în legătură cu concedierea asistentei medicale Mariana Luceanu, care a făcut greva foamei acum câteva luni, în semn de protest faţă de condiţiile din unitatea spitalicească.

Avocatul Poporului aminteşte că a făcut o anchetă în luna august, după discuţii avute la acea vreme cu asistenta medicală şi colegul acesteia, aflaţi în greva foamei.

Cei doi au susţinut că la spital sunt o serie de nereguli, dar nu au sesizat conducerea unităţii sau alte foruri abilitate cu privire la existenţa acestora.

În consecinţă, Avocatul Poporului a sesizat Corpul de control al Ministrului Sănătăţii, de la care nu a primit însă niciun răpuns până acum, se arată într-un comunicat.

Amintim că asistenta Mariana Luceanu a fost concediată de conducerea Spitalului Universitar pentru că ar fi lipsit nemotivat timp de 17 zile, cât a făcut greva foamei.


Etichete Avocatul Poporuluivictor ciorbeas-a sesizat din oficiuanchetă la SUUBconcedierea asistentei medicaleMariana Luceanuministerul sanatatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live