Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Octombrie 2021
Vizualizari: 123
Comentează add

Meteorologii au emis un cod galben și unul portocaliu de ploi însemnate cantitativ, care vor fi valabile până sâmbătă, la ora 14.

Avertizări de ploi însemnate cantitativ în sudul României

radiojurnal

     Foto: Adriana Tudose / RRA.  

Un val de frig cu temperaturi în scădere și precipitații abundente va afecta mai multe regiuni din țară, cel puțin în următoarele zile. Meteorologii au emis un cod galben și unul portocaliu de ploi însemnate cantitativ, care vor fi valabile până sâmbătă, la ora 14.
 
Sunt vizate județe din sudul României și capitala. Are detalii meteorologul de serviciu Marina Antonescu.
 
"În județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov, în zona municipiului București și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj va ploua abundent. În același interval de timp va fi în vigoare şi o atenţionare meteorologică cod galben pentru ploi însemnate cantitativ în zona Olteniei, Munteniei, local în sudul Banatului, dar şi în Dobrogea, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. În regiunile sudice, temporar, vântul se va intensifica cu viteze de 45-55 km/oră, iar în a doua parte a zilei de astăzi şi în noaptea care urmează în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, la altitudini mai mari de 1.700 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă", a anun'ar meteorologul Marina Antonescu.

Etichete Marina Antonescuploiavertizare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live