Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iulie 2022
Vizualizari: 234
Comentează add

Ministerul de Externe avertizează cetăţenii români care vor să călătorească în Grecia că autoritățile locale au emis o avertizare de incendiu, de astăzi până pe 7 iulie.

Avertizare de călătorie în Grecia

radiojurnal

  Foto: mae.ro

Ministerul de Externe avertizează cetăţenii români care vor să călătorească în Grecia că autoritățile locale au emis o avertizare de incendiu, de astăzi până pe 7 iulie, din cauza temperaturilor ridicate și a vântului puternic.

Există pericol iminent de producere a incendiilor de vegetație în insulele din nordul și estul Mării Egee, în regiunile Attica, Grecia centrală, peninsula Pelopones și Grecia de Vest.

Cetățenii români aflați în dificultate pot solicita asistență la Ambasada României la Atena şi la Consulatul General de la Salonic.

Totodată, Ministerul de Externe le recomandă românilor consultarea paginilor sale de internet și aplicația 'călătorește în siguranț'.

Amintim că, acum două zile, zeci de pompieri români și-au preluat posturile în Grecia, fiind primii membri ai unei forțe europene dislocaţi acolo pentru a oferi sprijin în cazul izbucnirii unor incendii majore pe durata verii.
    
 


Etichete Avertizare de călătorieGreciamae

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live